Viktig informasjon til kursdeltagere og medlemmer i Vestre Bærum Tennisklubb

Kjære kursdeltager og medlem i VBTK!

Som kjent har vi siden juli 2018 holdt på med anleggsutvidelse på vårt Tennisanlegg på Rykkinn!  Vi nærmer oss ferdigstillelse, men dette blir ikke før i juni 2019!  Da vil vi få et fantastisk flott anlegg til glede for alle!

I informasjonen under vil du finne viktig informasjon til deg som er kursdeltager og/eller medlem av klubben!  Vi ber deg om å følge med på våre websider www.vbtk.no i tiden fremover for ytterligere informasjon!

Kursdeltagere som går på tenniskurs i Tennishallen på Rykkinn
Rett etter påsken (f.o.m 23.april) vil Tennishallen være stengt i 3 – 5 uker. Det vil da bli lagt nytt tennisdekke i hele hallen.
Tennistreningen vil da bli avholdt på Rud Tennisanlegg (utendørs), Hauger Skolevei 5, 1351 Rud. 
Møt opp til vanlig treningstid på Rud Tennisanlegg!  
Hvis det skulle bli regnvær som gjør at vi ikke kan gjennomføre vanlig tennistrening vil treningen bli gjennomført som fysisk trening eller teori!

Merk følgende datoer som er treningsfrie for Tenniskurs:
Tirsdag 23.april
Onsdag  1.mai
Fredag  17.mai
Torsdag 30.mai
Fredag   31.mai

Alle medlemmer i VBTK
For deg som skal være hjemme i påsken vil Tennishallen være åpen for booking av baner frem til og med Påskeaften lørdag 20.april kl.19.00

# Låssystem!  Vi vil få et nytt låssystem til både utebaner og klubbhus!  Vi vil starte utdelingen av nøkkelbrikker til alle medlemmer f.o.m fredag 26.april kl.16.00!  Alle medlemmer bes om å møte opp for å kvittere ut sine nøkkelbrikker hos Medlemsservice i vårt nye klubbhus! Se forøvrig åpningstider for Medlemsservice lenger ned i mailen!

# Dugnad på VBTK vil bli avholdt fredag 26.april fra kl.16.00 og lørdag 27.april fra kl.10.00.  Da skal vi rydde anlegget og ferdigstille utebaner til sommersesongen!  Det vil bli servert mat og drikke på dugnaden!  VBTK er kjent for sin gode dugnadsånd og vi håper å se deg på dugnaden!

Merk deg følgende:
# Fra og med 1.mai t.o.m ca 25.juni vil vi kun ha 2 grusbaner tilgjengelig for våre medlemmer.  Medlemmer av VBTK kan spille kostnadsfritt på Rud Tennisanlegg, Hauger Skolevei 5, 1351 Rud. Der disponerer VBTK 7 hardcourt tennisbaner.  Det er ingen online banebooking!

# Fra slutten av juni vil anlegget ferdigstilles og 4 innebaner, 4 utebaner og klubbhuset vil være tilgjengelig for alle medlemmer!  Vi vil da invitere til en liten markering av splitter nytt anlegg!  Offisiell åpning av anlegget vil bli avholdt i slutten av august!

# For å komme inn på utebaner, innebaner og klubbhus må man ha NY nøkkelbrikke!  Se åpningstider for Medlemsservice i klubbhuset!  

# For å holde klubbhuset rent ber vi om at alle tar av seg utesko i entreen!  Dette gjelder også for de som kommer fra utebanene!

# Det nye klubbhuset og innendørsanlegget har et brannsvarslingsanlegg som er direkte koblet opp til Asker & Bærum Brannvesen!  Hvis brannalarmen utløses ved en feil, ber vi om at du ringer 6676 4250 for å unngå utrykning!  Det vil stå oppslag om rutiner ved brann ved Brannalarmanlegget som står rett innenfor hovedinngangsdøren til klubbhuset!

Åpningstider Medlemsservice april, mai og juni 2019
Fredag 26.april  kl.16.00 – 20.00
Lørdag 27.april  kl.10.00 – 16.00
Søndag 28.april kl.11.00 – 16.00
Onsdag 1.mai    kl.10.00 – 16.00

Hverdager:         kl.16.00 – 20.00
Helg:                  kl.11.00 – 15.00

Husk å følge med på våre websider www.vbtk.no for mer informasjon i dagene og ukene fremover!

Vi ønsker alle våre kursdeltagere og medlemmer hjertelig velkommen til NYE VBTK!