Vel gjennomført veteranturnering

Trond Christiansen. FOTO: Anders Hammargren

Trond Christiansen. FOTO: Anders Hammargren

32 deltagere spilte helgen 23. til 25. mai VBTK´s veteranturnering. Turneringen ble også i år en stor suksess, og alt i alt er turneringsleder Trond Christiansen fornøyd.

– Det har gått veldig bra, og alle har vært fornøyde. Det vil si, alle vant jo ikke, så 100 prosent fornøyde var alle kanskje ikke, smiler Christiansen.

Både fredag kveld og hele søndagen ble av det regnfulle slaget, og det byr på store utfordringer for en turnering som er ment å spilles ute på natursand.

– Det er jo alltid krevende når det regner halve tiden. Men så har vi hatt hallen i tillegg, og det har reddet oss, spesielt på søndagen. Lørdagen var perfekt for utetennis, sier Christiansen.

VBTK´s veteranturnering baseres på systemet round robin. Round robin er det samme som seriespill, og det betyr at alle i gruppene spiller mot hverandre og vinneren er den som står igjen med flest poeng. Den store fordelen med et slikt turneringssystem er at alle får spille mange kamper.

Veteranturneringen på VBTK er en tradisjon, og neste år håper Christiansen at ennå flere deltar.

– Til neste år har vi et triks som vi håper skal gi flere påmeldte, og det er å ha litt senere påmeldingsfrist. Vi ser at folk bestemmer seg litt sent og vi hadde allerede trukket tablået når mange tok kontakt etter påmeldingsfristen og ville melde seg på, forteller Christiansen.

Fra VBTK stilte hele 11 deltagere.

– Det er veldig moro at nesten en av tre deltagere er fra egen klubb, sier Christiansen.

Alle resultater fra turneringen kan en finne her.