VBTKs unge jenter imponerte på Eiksmarka TKs u.10 og u.12

Helgen 5.-8.mai ble den årlige turneringen u.10 og u.12 arrangert på Eiksmarka TK.

Våre lovende og fremgangsrike jenter representerte VBTK, som alltid, på en flott måte! Se bilder og kommentarer nedover siden!

Carina N.Jacobsen piker u.10
Eneste deltager fra VBTK i piker u.10.  Dette var hennes første offisielle turnering og hun imponerte stort! Med fantastisk fotarbeide og innsats førte det til 2 seire og 3 tap.  Ingen tvil om at vi kommer til se mere til Carina i tiden fremover!
IMG_1509

Pia Stub Aune piker u.12
Pia har hatt jevn og fin fremgang det siste halve året og viste flott spill og innsats i sine kamper.  Hun ble nr.2 i gruppespillet og kvalifiserte dermed til sluttspillturnering.  Selv om hun tapte i sluttspillet viste Pia at hun virkelig blir å regne med i tiden fremover!
DSC02815

Julie N.Jacobsen piker u.12
Julie har en treningsinnsats langt utover det vanlige for hennes alder.  Spillet hennes i turneringen viste at innsatsen gir resultater.  Mye svært bra spill, i gruppespillet, gav plass i sluttspillet.  Selv om det ble tap i sluttspillet viste Julie at hun mener alvor med sin satsning på tennis!  Mye å glede seg til i tiden fremover!
20160507_133624

Maria W.Omli piker u.12
I og med at Maria vant turneringen på Heming var hun en av favorittene i jenteklassen på Eiksmarka.  Maria er sterk mentalt og imponerte med strålende spill.  Hun vant sin gruppe i gruppespillet og gikk dermed rett til 2.runde i sluttspillet.  Selv med sår hals og begynnende forkjølelse kjempet hun seg til finalen.  Der ble det knepent tap i avgjørende super-tiebreak.  Det er ingen tvil om at Maria kommer til å gjøre seg bemerket i turneringer i tiden fremover!
IMG_1464