VBTKs Klubbmesterskap 27.aug – 4.sept 2016

DSC03533

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årets klubbmesterskap i Vestre Bærum Tennisklubb! Turneringen vil gå i perioden lørdag 27.august t.o.m søndag 4.september. Det vil være klasser for alle aldre og nivåer, og vi anbefaler alle som har mulighet til å melde seg på!

Det vil bli spill i følgende klasser:

Gutter/Menn                                                                                           Jenter/Kvinner

Herrer Elite (åpen for alle) Damer Elite (åpen for alle)
Veteran- og mosjonistklasser (35 – 90 år) Veteran- og mosjonistklasser (35 – 90 år)
Herrer Double Damer Double

Mixed Double

Familiemixed

Doublekonge

Doublekonge

 
Gutter U19 (f.1997 – 2002) Jenter U19 (f.1997 – 2002)
Grønt Nivå (10 – 18 år) Grønt Nivå (10 – 18 år)
Orange Nivå (8 – 12 år) Orange Nivå (8 – 12 år)
Rødt Nivå (5 – 10 år) Rødt Nivå (5 – 10 år)
Doublekonge Jr (5 – 19 år) Doublekonge Jr (5 – 19 år)

 

I Veteran- og mosjonistklassene vil spillerne bli satt opp i grupper etter kjønn, spillenivå og alder.

I klassen Familiemixed kan man spille med et hvilket som helst medlem av familien, enten det er far eller bror, søster eller mor. Man trenger ikke å være på et høyt nivå for å delta!

Nytt i årets klubbmesterskap! I år vil vi arrangere klubbmesterskap i Doublekonge! Her må man melde seg på med en partner. Det vil bli klasser for både barn, unge og voksne.

Det vil bli gruppespill med sluttspilltablå i alle klasser. I juniorklassene Grønt, Orange og Rødt nivå vil alle deltagere bli premiert! Kampene i disse 3 juniorklassene vil være ett-sets kamper (Grønt og Orange Nivå) og først til 10 poeng på Rødt Nivå). I øvrige klasser vil hver kamp, i utgangspunktet, spilles best av tre sett med avgjørende super-tiebreak (først til 10 poeng) som avgjørende sett.

Av organisasjonsmessige hensyn vil det i år være lov til å melde seg på i maks tre klasser, og det vil koste kr 50,- per klasse. Alle påmeldte må belage seg på å spille 2 – 3 kamper på en dag. På hverdager vil kampene starte klokken 16:00 for juniorer og 17:00 for seniorer. I helgene vil kampene starte klokken 09:00. Ved stor deltagelse vil vi ta i bruk banene på Rud Tennisanlegg.

Jubileumsfest og premieutdeling

Premieutdeling for alle voksenklassene vil bli foretatt på jubileumsfesten lørdag 3.september! Det vil bli avholdt en egen jubileumsfest og premieutdeling for alle juniorklasser søndag 4.september! Det vil bli sendt ut egne invitasjoner til Jubileumsfestene!

 

Påmelding:  Påmelding til klubbmesterskap gjøres på mail til dagligleder@vbtk.no Husk å føre opp ditt mobilnr og hvilke klasser du ønsker å være med i!

 

Påmeldingsfrist:                søndag 21.august

Spilleplan:                         Legges ut på klubbens webside www.vbtk.no onsdag 24.august

Turneringskomite:                       Torgrim Fossbråten

Stefano Lemma

Trond Christiansen

Gisle E.Vada

Tenaz Ershadi

Jannicke Kristiansen