VBTK fyller 40 år 17.februar!

17.februar 1976 ble Rykkinn Tennisklubb stiftet.  Etter nitidig innsats fra bl.a våre to æresmedlemmer Trinelise Dysthe og Trond Christiansen ble klubben en realitet!  Gradvis ble klubben videreutviklet med klubbhus, boblehall og etterhvert permanent tennishall i 2004.

Entusiasmen og spillegleden i klubben tiltrakk seg stadig flere medlemmer.  Raskt kom man i gang med organisert trening, lagspill og turneringsarrangement.  Rykkinn Tennisklubb vokste raskt og både juniors og seniors hevdet seg blandt de beste spillerne i landet.

På 80 tallet skiftet klubben navn til Vestre Bærum Tennisklubb (VBTK).

VBTK har i 40 år hatt stor aktivitet i et tett befolket nærområde.  God dugnadsånd, godt & hyggelig miljø og fremtidsrettet er nøkkelord som har preget klubben i alle disse 40 år.

VBTK nærmer seg nå 500 medlemmer og har større aktivitet enn noen gang.  I flere år har klubben jobbet med en utvidelse av anlegget.  Nå er prosjektet kommet så langt at det er realistisk med ferdigstillelse i løpet av 2017. Da får klubben 4 innendørsbaner, nytt klubbhus og oppgradering av uteanlegget.  Se vår webside www.vbtk.no for tegninger og bilder.

I forbindelse med jubileet vil det i løpet av 2016 bli laget en digital historie fra 1976 til idag.  Alle medlemmer inviteres til markering av 40 års jubileet i løpet av høsten 2016.