Turneringsinfo for uerfarne spillere

Vi begynner nå å få svært mange unge spillere som er med i turneringer.  Det gir oss, som trenere, og deg, som foreldre, et ansvar som vi må være oss bevisst.  Dette er ikke alltid like lett, men vi kan gi noen råd på veien.  Les også ”Foreldreguiden som er utgitt av Oslo og Akershus Tenniskrets.

Vi ønsker med denne informasjonen å gi praktisk informasjon om viktige ting rundt det å spille turneringer.  Vi begynner først med litt informasjon for både spillere og foreldre.

Informasjon om turneringer – Terminliste
Terminlisten eller oversikten over alle turneringer finner du vedlagt. Du finner den også på Norges Tennisforbunds Webside www.tennis.no  For å få informasjon om den enkelte turnering må du gå til http://ntf.tournamentsoftware.com.  Her finner du informasjon om pris, hvem som kan delta, påmeldingsinfo, spillelister osv.

Hvordan melde se på turneringer?
Alle (0 – 100 år) som ønsker å spille offisielle turneringer i Norge, unntatt er turneringer for Rødt og Orange nivå, må ha et idrettsnr/spillelisens for å melde seg på og delta. Påmeldinger til alle turneringer gjøres på http://ntf.tournamentsoftware.com/ Hvis du ikke har meldt deg på turneringer via tournament software tidligere gjør du slik:

  1. Send en mail til dagligleder@vbtk.no med spillerens navn og fødseldato
  2. Du vil da få et idrettsnr i retur som du skal bruke til registrering og påmelding
  3. Gå inn på http://ntf.tournamentsoftware.com/ – videre til Login
  4. Trykk på Registrer deg og kryss av for å godta vilkår og betingelser
  5. Registrer din profil med navn, passord, e-post, idrettsnr, fødselsdato og kjønn
  6. Verifiser dette og du kommer inn til oversikt turneringer
  7. Her kan du se mer info vedr turneringer og melde deg på turneringer

Idrettsnr/Spillelisensen inneholder også en forsikring som gjelder for sykdom og skade i forbindelse med trening eller turnering. Les mer om dette på http://www.tennis.no/for-spillere/lisens-og-forsikring?layout=item

Spillelisensen koster:
Barn 12 år og yngre                 Gratis
Juniors 13 – 19 år                    kr.300,- pr år
Seniors 19 – 70 år                   kr.420,- pr år
Veteran 70 – 100 år                 kr.290,- pr år