Rapport fra Nina og Trond Christiansen etter VM i tennis!

VM og EM for superveteraner. 
Nina og jeg var i Tyrkia 13.- 18.oktober og spilte VM. Det er et kjempearrangement over 60 tennisbaner på samme område. Norge stilte lag i 60+, 65+, 70+ både for damer og herrer samt 75+ for herrer. Stort sett blir de norske lagene «midt på treet».

Nina var med for første gang og spilte i 65+. Hun spilte alle 5 singlene og 3 doublekamper, mot Frankrike (seedet 1), Polen, Sverige, Syd-Afrika og Irland. Hun vant ingen av kampene, men spilte mot garvede spillere som spiller best på de avgjørende ballene, noe man bare lærer med mye match-spill!!! Hun lærte masse av dette, og har lyst til å satse mer fremover.
For meg ble det sørgelig – ødela armen i første kamp mot Canada, og kunne ikke spille etter det! Det var synd, for en uke tidligere var vi i mini-utgaven av VM, som er EM i Spania. Der spilte jeg bra og vant alle mine 7 kamper mot både Storbritannia, Italia, Nederland og Tyskland. Vi ble nr. 5.
Men nå må jeg bli bra igjen, for fra nyttår stiller jeg i 70+ og oddsene stiger siden de jeg spilte mot blir eldre, men selv klarer jeg ikke å innrømme at jeg så gammel (selvom kroppen sier fra noen ganger).
DSC03711                Trond Christiansen. FOTO: Anders Hammargren

Hilsen

Nina og Trond Christiansen