Nå begynner anleggsarbeidet på VBTK for alvor

Mandag 30.juli avslutter entreprenører ferien og starter opp for fullt på VBTK!  Medlemmer får bruke bane 1 og 2 til og med mandag 30.juli!

Tirsdag 31.juli stenges anleggsområdet med byggegjerder og grunnarbeidene starter for fullt!

NB!! For å komme til Tennishallen må man gå opp på gangveien ovenfor tennisklubben! Følg gangveien til du er på høyde med inngang tennishall.  Der har vi laget en trapp ned til hallen.  Det er forbudt å gå inn på anleggsområdet i anleggsperioden!

VBTKs medlemmer har følgende muligheter for tennisspill i anleggsperioden:
# August og september – Rud Tennisanlegg, Hauger skolevei 5, 1351 Rud. 7 hardcourtbaner. Medlemmer av VBTK spiller gratis.
# August og september – Lommedalen Tennisklubb, Gamleveien 84/86, 1350 Lommedalen (i bunnen av alpinanlegget) Medlemmer i VBTK spiller gratis.
For å få tilgang må du sende mail til dagligleder@vbtk.no
# August – desember – VBTKs tennishall.  Se webside vbtk.no for informasjon om priser, registrering av profil og booking.  Baner kan kun leies for medlemmer av VBTK! Merk at tennishallen vil være stengt i perioder i anleggsperioden.

VBTK er i kontakt med nærliggende klubber for å gi våre medlemmer mulighet til å spille i de periodene vår tennishall er stengt! Informasjon vedr dette vil bli lagt ut så fort vi vet mer!

Under vil du se bilder av anleggsarbeidene som er gjort i juli.

Følg med på vbtk.no fremover for oppdatert informasjon!