Klubbmesterskapet 2018

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årets klubbmesterskap i Vestre Bærum Tennisklubb. Turneringen vil gå på Rud Tennisanlegg, Hauger skolevei 5 i perioden mandag 27.august t.o.m søndag 2.september. Det vil være klasser for alle aldre og nivåer, og vi anbefaler alle som har mulighet til å melde seg på!

Det vil bli spill i følgende klasser

Gutter/Menn                                                                                                      Jenter/Kvinner

Herrer Elite (åpen for alle) Damer Elite (åpen for alle)
Veteran- og mosjonistklasser (35 – 90 år) Veteran- og mosjonistklasser (35 – 90 år)
Herrer Double Damer Double
Mixed Double
Familiemixed
Doublekonge Doublekonge
Gutter U19 (14 – 19 år) Jenter U19 (14 – 19 år)
Gutter u.16 (10 – 16 år) Jenter u.16 (10 – 16 år)
Orange  Nivå (8 – 12 år) Orange  Nivå (8 – 12 år)
Rødt Nivå (5 – 10 år) Rødt Nivå (5 – 10 år)
Doublekonge Jr (5 – 19 år) Doublekonge Jr (5 – 19 år)

I Veteran- og mosjonistklassene vil spillerne bli satt opp i grupper etter kjønn, spillenivå og alder.

I klassen Familiemixed kan man spille med et hvilket som helst medlem av familien, enten det er far eller bror, søster eller mor. Man trenger ikke å være på et høyt nivå for å delta!

Kongespill i årets klubbmesterskap!  Vi fortsetter suksessen med å ha egen klasse med LagKonge!  Her må man melde seg på med en partner. Det vil bli klasser for både barn, unge og voksne.

Det vil bli gruppespill med sluttspilltablå i alle klasser.  I juniorklassene Orange og Rødt nivå vil alle deltagere bli premiert!  Kampene på Orange Nivå vil være ett-sets kamper og først til 10 poeng på Rødt Nivå. I øvrige klasser vil hver kamp, i utgangspunktet, spilles best av tre sett med avgjørende super-tiebreak (først til 10 poeng) som avgjørende sett.

Av organisasjonsmessige hensyn vil det i år være lov til å melde seg på i maks 3 klasser, og det vil koste kr 100,- per klasse.  Alle påmeldte må belage seg på å spille 2 kamper på en dag. På hverdager vil kampene starte klokken 16:00 for juniorer og 17:00 for seniorer. I helgene vil kampene starte klokken 09:00.

Grillfest og premieutdeling søndag 2.september

Grillfest med etterfølgende premieutdeling for alle klassene vil bli foretatt på avslutningsdagen søndag 2.september!

Mer informasjon vedr avslutningsdagen vil bli annonsert på vår webside www.vbtk.no i løpet av turneringen!

Påmelding: Påmelding til klubbmesterskap gjøres på mail til dagligleder@vbtk.no  Husk å føre opp ditt mobilnr og hvilke klasser du ønsker å være med i!

Påmeldingsfrist:           Fredag 24.august

Spilleplan:                  Legges ut på klubbens webside www.vbtk.no søndag 26.august

Turneringskomite:       Trond Christiansen, Torgrim Fossbråten

Publisering av bilder:   Vi kommer til å publisere bilder og kommentarer fra klubbmesterkapet på www.vbtk.no  og på klubbes facebooksider!  Hvis du ønsker å reservere deg/ditt barn mot dette ber vi om at du melder fra til dagligleder@vbtk.no