Klubbmesterskap 2015

 

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årets klubbmesterskap i Vestre Bærum Tennisklubb! Turneringen vil gå i perioden mandag 24. til og med søndag 30. august. Det vil være klasser for alle aldre og nivåer, og vi anbefaler alle som har mulighet til å melde seg på!

Det vil bli spill i følgende klasser:

Gutter/Menn                                                                                           Jenter/Kvinner

LG Herrer Elite (åpen for alle) LG Damer Elite (åpen for alle)
Veteran- og mosjonistklasser (35 – 90 år) Veteran- og mosjonistklasser (35 – 90 år)
Herrer Double Damer Double

Mixed Double

Familiemixed

Gutter U19 (f.1996 – 2002) Jenter U19 (f.1996 – 2002)
Grønt Nivå (10 – 18 år) Grønt Nivå (10 – 18 år)
Orange Nivå (8 – 12 år) Orange Nivå (8 – 12 år)
Rødt Nivå (5 – 10 år) Rødt Nivå (5 – 10 år)

 

I Veteran- og mosjonistklassene vil spillerne bli satt opp i grupper etter kjønn, spillenivå og alder.

I klassen Familiemixed kan man spille med et hvilket som helst medlem av familien, enten det er far eller bror, søster eller mor. Man trenger ikke å være på et høyt nivå for å delta!

Det vil bli gruppespill med sluttspilltablå i alle klasser. I juniorklassene Grønt, Orange og Rødt nivå vil alle deltagere bli premiert! Kampene i disse 3 juniorklassene vil være ett-sets kamper (Grønt og Orange Nivå) og først til 10 poeng på Rødt Nivå). I øvrige klasser vil hver kamp, i utgangspunktet, spilles best av tre sett med avgjørende super-tiebreak (først til 10 poeng) som avgjørende sett.

Av organisasjonsmessige hensyn vil det i år være lov til å melde seg på i maks tre klasser, og det vil koste kr 50,- per klasse. Alle påmeldte må belage seg på å spille 2 kamper hverdager. På hverdager vil kampene starte klokken 16:00 for juniorer og 17:00 for seniorer. I helgene vil kampene starte klokken 09:00. Ved stor deltagelse vil vi ta i bruk banene på Rud Tennisanlegg.

Klubbfest og premieutdeling søndag 30.august

Premieutdeling vil bli foretatt på klubbfesten. Den vil bli avholdt søndag 30.august kl.18.00. Her vil det bli servert mat og drikke. Deltageravgift på klubbfesten er kr.50,- for juniors (19 år og yngre) og kr.100,- for voksne.

 

Påmelding: Påmelding til klubbmesterskap og klubbfesten gjøres på mail til dagligleder@vbtk.no Husk å føre opp ditt mobilnr og hvilke klasser du ønsker å være med i!

 

Påmeldingsfrist:                onsdag 19.august

Spilleplan:                         Legges ut på klubbens webside www.vbtk.no lørdag 22.august

Turneringskomite:                        Torgrim Fossbråten

Trond Christiansen

Gisle E.Vada

Tenaz Ershadi

Jannicke Kristiansen