VBTK Klubbranking

Se oppdatert rankingliste her.

Rankinglistene (en for damer og en for herrer) blir satt opp etter antatt spillestyrke og som et resultat av tidligere matcher.Hvis du føler du er for langt bak på listen, så er det supert at vi har en slik rankingliste, for da er det bare å spille seg oppover på listen.

Rankinglistene er ment som hjelp til bl.a. kamptrening for medlemmer, uttak av diverse lag (dame- og herrelag samt veteranlagene) og seeding i interne turneringer som f.eks. klubbturneringen.

Ansvarlige for rankinglisten er sportskomiteen i VBTK som består av Ralph Omli, Torgrim Fossbråten og Trond Christiansen.

RANKINGREGLER

Man kan utfordre den som ligger inntil 3 plasser (nytt fra 2016) over en selv på listen. Utfordrer dekker evt. baneleie og gode baller. Hvis utfordrer taper eller spiller uavgjort i rankingmatchen, blir rankinglisten uendret. Hvis man derimot vinner, rykker man inn på plassen foran den man har slått. Den som tapte kampen, og alle spillere i mellom, rykker én plass ned. Det er bare den man har tapt for som rykker forbi.

Normalt spilles best av 3 sett med et evt. tredje sett som super tie-break. Dersom kampen spilles på tid, telles antall games. Siste game skal ikke påbegynnes dersom det er mindre enn 5 minutter igjen av spilletiden. Det vil ofte være naturlig å spille på tid (én time) om vinteren eller på presstider om sommeren.

Alle resultater mailes til: trond.christiansen@live.com som oppdaterer listene fortløpende. Andre spørsmål vedr. rankingen kan enten mailes eller ringes til Trond på 9058 1282

  2 comments for “VBTK Klubbranking

Comments are closed.