Invitasjon : Mosjonistserietur til Mallorca i oktober 2016

Vi vil også i år prøve å få til en tennistur til Mallorca i oktober, så du er herved invitert til å melde deg på til denne spesielt hyggelige begivenheten.
Som vanlig er vi tidlig ute med dette for da har vi muligheten til å oppnå de beste hotell og flypriser – og enda viktigere – gode tenniskurstider.
Tilbudet gjelder ALLE voksne i VBTK. Vi stiller ingen krav til tennisferdigheter, alder, etc. I 2015 var vi totalt 19 personer fra alle gruppene i Mosjonistserien + noen som ikke var med i Mosjonistserien. Den yngste spilleren som har vært med er 20 år og den eldste er ca 70. Hvis du ønsker å ta med ektefelle/partner som ikke spiller tennis så går det fint. Hvis du ønsker å ta med barn på turen så har vi ingenting imot det. Det har vært med barn tidligere og det har fungert veldig bra. Hotellet vi bor på har en aldersgrense på +18. Dvs at de som måtte ønske å ha med barn som er yngre enn dette vil måtte bo på et av de andre hotellene i nærheten. Det er mange gode hoteller å velge mellom og vi gir gjerne råd til hotellvalg, men dere må organisere dette selv.
Det er kun plass til et begrenset antall deltagere. Hvis du ikke kommer med i første omgang vil du bli satt på venteliste i tilfelle avbestillinger.

Hvis det ikke er mange nok som melder seg på vil vi annullere fellesturen og heller prøve igjen neste år.

Vi bor i byen Paguera på Mallorca og benytter hotellet Valentin Reina Paguera. Rett ved hotellet (4 minutter å gå) ligger Mallorca Tennis Academy. Dette anlegget er benyttet av VBTK ved flere anledninger. Tennissenteret har 15 grusbaner, swimmingpool, tennisshop, etc. Vi ser for oss å legge opp til to økter tennis hver dag (mandag – fredag) samt en ettermiddagsøkt for de som ankommer på søndag den 9.10.

Økt 1 (vil vi forsøke å få til fra 9-11).
To timer trening med lokale trenere. Dette er et intensivt og godt treningstilbud. Trenerne der nede er veldig dyktige og vi er aldri mer enn 4-6 personer pr trener/bane. Man blir delt inn i grupper etter ferdighetsnivå.

Økt 2 (fra 16-18)
To timer double matchspill. Vi vil organisere dette.

Hvis dette høres interessant ut så ta kontakt og vi vil sende ytterligere informasjon og påmeldingsinfo.

Tlf: 45 47 47 00BEO 001
epost: bjorn.even@olafsen.nu