Flott VBTK-innsats på 10-årsturnering

Snarøya TK arrangerte 10 års turnering for jenter 10 år og yngre 1. og 2.mars.

Pia Stub Aune og Maria W.Omli var VBTKs deltagere i turneringen.

Begge har vist stor treningsiver og det kom tydelig frem i kampspillet.

Pia (til venstre på bildet) spilte sin første offisielle turnering og imponerte med flott konsentrasjon, innsats og mange flotte ballvekslinger!  IMG_0628Hun har gjort enorme fremskritt det siste halve året. 2 jevne kamper og et klart tap var over all forventning.  Nå skal vi starte treningen på toppspinn i slagene slik at hun får enda flere baller innenfor grunnlinjen!

 

 

 

Maria (til høyre på bildet) har, tross sin unge alder, spilt slike turneringer tidligere.IMG_0630  Hun har flotte grunnslag teknisk og tør å slå til på ballen.  Hun styrer motstanderen fra side til side og imponerer med noen fantastiske slag.  Maria vant en kamp og tapte en, men er klar for sluttspillet søndag.  Litt mer toppspinn i slagene og sikte litt lenger innenfor linjene er oppskriften for enda større fremgang for Maria.

 

 

Både Pia og Maria representerer VBTK på en fin måte.  De oppfører seg eksemplarisk, er høflige og vennlige mot sine motstandere, flinke til å dømme og holde tellingen.  Disse 2 jentene gjør både foreldre og trenere stolte!