Bli med Mosjonistserien til Mallorca i oktober

Vi vil også i år prøve å få til en tennistur til Mallorca i oktober, så du er herved invitert til å melde deg på til denne spesielt hyggelige og uhøytidelige begivenheten.Som vanlig er vi tidlig ute med dette for da har vi muligheten til å oppnå de beste hotell og flypriser – og like viktig – gode tenniskurs/baneleie tider.

Tilbudet gjelder ALLE voksne i VBTK. Vi stiller ingen krav til tennisferdigheter, alder,  etc.  I 2016 var vi totalt 16 personer fra alle gruppene i Mosjonistserien + noen som ikke var med i Mosjonistserien. Den yngste spilleren som har vært med er 20 år og den eldste er ca 70. Hvis du ønsker å ta med ektefelle/partner som ikke spiller tennis så går det fint. Hvis du ønsker å ta med barn på turen så har vi ingenting imot det. Det har vært med barn tidligere og det har fungert veldig bra. Hotellet vi bor på har en aldersgrense på +18. Dvs at de som måtte ønske å ha med barn som er yngre enn dette vil måtte bo på et av de andre hotellene i nærheten. Det er mange gode hoteller å velge mellom og vi gir gjerne råd til hotellvalg, men dere må organisere dette selv.

Det er kun plass til et begrenset antall deltagere. Hvis du ikke kommer med i første omgang vil du bli satt på venteliste i tilfelle avbestillinger.

Hvis det ikke er mange nok som melder seg på vil vi annullere fellesturen og heller prøve igjen neste år.

Er dette noe du kunne tenkt deg å være med på så ta kontakt med meg (Bjørn-Even Olafsen) på VBTK@olafsen.nu eller tlf. 45474700 for nærmere informasjon. Påmeldingsfristen  er satt til 1 februar.

 

Sted:

  • Paguera på Mallorca
  • Valentin Reina Paguera Hotel
  • Mallorca Tennis Academy

 Tidspunkt:

Du kan velge mellom to tider:

  • Hel uke:              15.10 – 22.10.2016 (søndag – søndag)
  • Halv uke:            17.10 – 22.10.2016 (tirsdag kveld – søndag)

Det er fult mulig å reise på andre tider. Gi oss bare beskjed om datoene som vi skal bestille hotell for.

Tennis:

Rett ved hotellet (4 minutter å gå) ligger Mallorca Tennis Academy. Dette anlegget er benyttet av VBTK ved flere anledninger. Tennissenteret har 15 grusbaner, swimmingpool, tennisshop, etc.

Vi ser for oss å legge opp til to økter tennis hver dag (mandag – fredag) samt en ettermiddagsøkt for de som ankommer på søndag den 15.10.

Økt 1 (vil vi forsøke å få til fra 9-11).

To timer trening med lokale trenere. Dette er et intensivt og godt treningstilbud. Trenerne der nede er veldig dyktige og vi er aldri mer enn 4-6 pr trener/bane. Man blir delt inn i grupper etter ferdighetsnivå.

 Økt 2 (fra 16-18)

To timer double matchspill. Vi vil organisere dette